Mainos
Mainos

Elena, 91, on työskennellyt samassa firmassa yli 70 vuotta: ”Jään eläkkeelle, kun minut kannetaan ulos laatikossa”

Työtään rakastavan seniorin intohimo ei osoita laantumisen merkkejä seitsemän vuosikymmenen jälkeenkään.

Kun 19-vuotias Elena Griffing asteli vuonna 1946 yhdysvaltaiseen sairaalaan, nuori nainen ei tainnut aavistaa käyvänsä kyseisten ovien läpi vielä kymmeniä tuhansia kertoja.

Aluksi Elena saapui nykyiseen työpaikkaansa potilaana korkean hemoglobiinin vuoksi. Hänen toivuttuaan sairaala kysyi assistenttina työskennellyttä naista paikkaamaan sairaslomalla ollutta sairaalan sihteeriä. 

Eliniän mittainen työsuhde oli alkanut. Seitsemän vuosikymmenen aikana Elena on ehtinyt tehdä töitä liki jokaisella sairaalan eri osastolla.

"Elena on tämän paikan sielu ja sydän"

Nykyään Elena työskentelee sairaalan potilaskoordinaattorina ja hyvän tahdon lähettiläänä. Hänen eloisa huumorinsa ja omistautumisensa potilaille ovat tehneet 91-vuotiaasta, edelleen korkokengissä kulkevasta naisesta sairaalan vakiokalusteen.

Työtoverit ihailevat kypsään ikään ehtinyttä, itsenäistä ja voimakastahtoista naista.

– Elena on tämän paikan sielu ja sydän, sanoo sairaalan toiminnasta vastaava lääkäri Aol.-sivustolle.

"Minulla on liian hauskaa ollessani onnellinen"

Elenan asenne onkin vertaansa vailla, eikä hän osoita merkkejä eläkkeelle vetäytymisestä.

– Ei minulla ole aikaa olla masentunut. Kieltäydyn olemasta masentunut. Eikä minulla ole aikaa olla surullinen, sillä minulla on liian hauskaa ollessani onnellinen. Jään eläkkeelle, kun minut kannetaan ulos laatikossa, hän toteaa naurahdellen.

Sairaslomatuurauksesta työnsä aloittanut Elena on itse joutunut ottamaan seitsemän vuosikymmenen työuransa aikana vain kuusi sairaslomapäivää. 

Hyväkuntoisen oloisen Elenan korot siis mitä luultavimmin kopisevat sairaalan lattiaa vasten vastakin.

Lähde: Aol.Yahoo!

***


Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme