Mainos
Mainos

Erilainen vartalotyyppi kuin kumppanillasi? Tämä kuva on saanut kymmenet tuhannet ihastumaan: "Tajuan viimein, että hänkin rakastaa sitä"

Kuvassa Jazzy seisoo rannalla lihaksikkaan miehensä kanssa. Parilla on hyvin erilaiset vartalomallit.

Pluskokoisen mallin urasta haaveilevan Jazzyn kuvasta on tullut nettisensaatio, kertoo inspiremore.com. Instagram-kuvassa Jazzy seisoo rannalla lihaksikkaan miehensä kanssa.

– Vuosien varrella tämä mies on rakastanut jokaista kurvia, makkaraa ja raskausarpea kehossani. En koskaan tajunnut, miksi. Miten hän voi rakastaa jotakin, mikä ei ole täydellistä? Miten mies, joka ”syntyi hyväkuntoisena”, rakastaa jotakuta kaltaistani, Jazzy kirjoitti kuvan oheen Instagramissa.

– Minulla ei ole litteää vatsaa, hyllyn, kun kävelen, hitto, jos juoksen ylös portaita nopeasti, kehoni taputtaa itsekseen, hän heittää.

Jazzy kertoo nykyisin ymmärtävänsä, että hänen vartalonsa on täydellinen.

– Jokainen makkara, jokainen kurvi ja jokainen raskausarpi on annettu minulle juuri täydellisesti, tekemään meidät molemmat onnellisiksi. Rakastan vartaloani, ja tajuan viimein, että hänkin rakastaa sitä!

Teksti on kerännyt kymmeniä tuhansia tykkäyksiä ja kannustavia kommentteja.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

 

***


Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme