Mainos
Mainos

Fitnessmalli elää ilman toimivaa sydäntä: "Huomisesta ei ole mitään takeita"

Lihaksikas Andrew “AJ” Jones luo uraa epätyypillisenä fitnessmallina.

Lihaksikas Andrew “AJ” Jones, 26, on urheilullisen mallin perikuva. Mies kuitenkin eroaa muista fitnessmalleista ratkaisevalla tavalla: hänen rinnassaan sykkii tekosydän.

Mies alkoi kokea omituisia tuntemuksia vuonna 2012.

– Tuntui, kuin keuhkoni olisivat muuttuneet sieniksi. Kuin hengittäisin sienen läpi, Jones kuvasi tuntemaansa outoa oloa.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Kun oireet jatkuivat, Jones hakeutui lääkäriin. Kuntosalilla jo nuoresta rehkinyt mies sai pian käsittämättömiä uutisia: hänellä oli sydanlihassairaus.

Uutinen tuntui käsittämättömältä, sillä Jones oli huippuhyvässä kunnossa. Pian oireet kuitenkin etenivät ja hänen terveytensä romahti. Jones ei kyennyt enää seisomaan kymmentä minuuttia kauempaa.

Lopulta hänen sydämensä antoi periksi.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

AJ on odottanut sydänsiirrännäistä jo vuosia. Hän pysyy hengissä keinotekoisen sydämen ja sydämentahdistimen avulla.

Jonesilla ei ole pulssia sanan perinteisessä merkityksessä, ja hänen täytyy kirjaimellisesti ladata ”sydäntään” kuin puhelinta konsanaan. Mies vitsaileekin olevansa ”parhaimman näköinen zombi” maan päällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Sydäntä odottaessaan Jones on kunnostautunut fitnessmallina. Hän jakaa inspiroivia kuvia sosiaalisessa mediassa eikä edes yritä piilottaa keinotekoiseen sydämeensä liittyviä putkia ja muita välineitä, joita hän kantaa mukanaan jatkuvasti. Itse asiassa Jonesin ”sydän” kulkee hänen mukanaan repussa!

– Huomisesta ei ole mitään takeita, kenellekään meistä, Jones muistuttaa.

– Jollekin minun tilanteessani olevalle siitä on vielä vähemmän takeita… Kaksi ja puoli, kolme vuotta sitten? Olisin ottanut aamuheräämiseni itsestäänselvyytenä, mies jatkaa.

Hän kannustaa ihmisiä toteuttamaan unelmiaan heti, ei myöhemmin.

– Jos jokin asia on mielessäsi 24/7 etkä voi lakata ajattelemasta sitä, sinun täytyy tehdä asialle jotain!

Fitness muutti tämän elämän:


Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme