Mainos
Mainos

Fitness-tähden kuvat paljastavat: Näin saat vartalosi näyttämään huomattavasti hoikemmalta

Iso-Britanniasta kotoisin oleva fitness-tähti osoittaa vastikään Instagramiin lisäämällään kuvasarjalla, kuinka suuri merkitys ryhdillä on siihen, miltä koko vartalo näyttää.

Fitnesstähti Lauren Tickneristä otettiin vastikään 30 sekunnin aikana kolme kuvaa, joissa kussakin hänen ryhtinsä on hyvin erilainen. Tickner yhdisti nämä kolme kuvaa saaden aikaan yhden kuvan, jossa ryhdin vaikutus tulee hyvin vahvasti ilmi.

– Poseeraamisella on valtava vaikutus. Se, miltä ihmiset näyttävät sosiaalisessa mediassa, ei ole sama asia kuin se, miltä he näyttävät 24/7 tosielämässä, Tickner kirjoittaa.

Ensimmäisessä kuvassa Tickner poseeraa lysyssä ja hänellä on huono ryhti. Tämän vuoksi hänen vatsansa työntyy ulospäin, eikä hänen takapuolensakaan pääse oikeuksiinsa.

Toisessa kuvassa Ticknerin vyötärö näyttää huomattavasti ensimmäistä kuvaa hoikemmalta ja syy on siinä, että hän on korjannut ryhtinsä ja työntää takapuoltaan taaksepäin. Tässä kuvassa myös hänen takapuolensa näyttää huomattavasti muodokkaammalta kuin ensimmäisessä kuvassa.

Kolmannessa kuvassa Ticknerin ryhti on parempi kuin ensimmäisessä, mutta hän ei työnnä takapuoltaan taaksepäin. Tässä kuvassa hänen muotonsa eivät näytä yhtä kurvikkailta kuin toisessa kuvassa.

– Voit saada vartalosi näyttämään hyvin erilaiselta riippuen siitä, miten seisot, Tickner toteaa.


Jos kuvasarja ei näy, voit katsoa sen täältä.

***

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme