Mainos
Mainos

Fitness-tähti paljastaa vinkit muhkeampaan takamukseen

Fitness-tähti lupaa, että oikeanlaisella treenillä kuka tahansa voi hankkia itselleen täydellisen takapuolen.

Vuonna 2013 Britanny Perille Yobe julkaisi ensimmäisen Instagram-kuvansa, jossa hän esitteli treenattuja vatsalihaksiaan. Nyt naisen uskomattomilla treenikuvilla on jo yli 708 000 seuraajaa.

Moni naisen seuraajista kadehtii erityisesti naisen takapuolta, jonka aitoutta on ehditty epäillä useammankin kerran. Yobe kertoo lihaksikkaan takapuolen salaisuuden löytyvän kuitenkin pelkästään kovasta treenistä.

– Julkaisen treenivideoita näyttääkseni, että vaikka geeneillä onkin tärkeä rooli vartalon muokkaamisessa, lihasten kasvattaminen on täysin mahdollista.

Kuntosalilla kahdesti päivässä kuusi kertaa viikossa

Kuinka pakaralihakset sitten oikein saa kasvamaan?

Nainen kertoo treenaavansa pelkästään pakaralihaksiaan kolme kerta viikossa yli tunnin kerrallaan. 

–  Teen kymmenen erilaista pakaralihasharjoitusta, jotka kehittävät lihaksia eri tavoilla, Yobe kertoo.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Yhdeksi lempiliikkeekseen nainen kertoo lantionnoston tangolla. Lantionnosto 150-kiloisen tangon kanssa kehittää pakaralihaksia todella tehokkaasti. 

– Aamutreenin jälkeen menen takaisin kuntosalille iltapäivällä tai illalla tehdäkseni 30–45 minuuttia aerobista treeniä sekä venyttelyä ja putkirullausta. Putkirullaus lievittää lihaskipua ja auttaa lihaksia palautumaan, nainen kertoo.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Kaiken kaikkiaan hän treenaa kuntosalilla kahdesti päivässä kuusi kertaa viikossa. Kahdeksan viikon rutiininomaisen treenaamisen jälkeen hän pitää kevennysviikon, jonka aikana hän antaa kehon ja mielen palautua.

Säännöllinen syöminen erityisen tärkeää

Tavalliset treenaajat sortuvat Yoben mukaan liian yksipuolisiin treeneihin. Esimerkiksi kyykkyjen korostaminen on tyypillisin virhe, jonka salitreenaajat tekevät takapuolta treenatessaan.


Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

– Kyykyt ja askelkyykyt kehittävät myös alaselkää ja takareisiä, joten ne eivät automaattisesti saa takapuoltasi kasvamaan.

Monipuolisen treenin lisäksi myös ravinto on tärkeässä roolissa lihaksikkaan takapuolen hankkimisessa. Yobe kertoo polttavansa runsaasti kaloreita, joten hän syö noin kolmen tunnin välein. Syömällä säännöllisesti nainen pitää aineenvaihduntansa liikkeessä ja varmistaa, että lihakset kehittyvät ja palautuvat toivotulla tavalla.

Video: Testaa myös nämä vinkit.

Lähde: Cosmopolitan 

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme