Mainos
Mainos

Haluatko saada lapsen? Harrasta seksiä tänään kello 22.36

Lapsen siittäminen on todennäköisintä 2.1.! Eräs sivusto antaa jopa tarkan kellonajan.

Jos olet jo pitkään haaveillut jälkikasvusta, tänään kannattaa käydä toimeen. Lapsen siittäminen on todennäköistä 2.1. kello 22.36 – ainakin Iso-Britanniassa.

Tammikuun toista päivää voi  Daily Mailin mukaan pitää brittien "kansallisena lapsentekopäivänä", sillä brittien yleisin syntymäpäivä on 26.9. Se on noin 38 viikon päässä tammikuun toisesta. Vuoden 2013 tutkimuksessa havaittiin, että raskauden keskimääräinen kesto ovulaatiosta syntymään oli hieman yli 38 viikkoa.

Yleisimmästä syntymäpäivästä on 39 viikkoa joulunaikaan, mikä kertoo, että monet lapset saavat alkunsa juhlatunnelmissa. 

Raskauden kesto ihmisellä on 280 vuorokautta eli 40 viikkoa. Vauva kuitenkin syntyy tavallisesti viikkojen 37 ja 42 välillä. Human Reproduction -lehdessä julkaistussa artikkelissa tutkijat mittasivat 125 naisen raskauden pituuden. Vain neljä prosenttia synnytti "virallisena laskettuna aikana". 

Entä tuo tarkka kellonaika?

Channel Mumin vauvantekokyselyssä 71 prosenttia pariskunnista ilmoitti harrastavansa seksiä noin 22.36.

***


Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme