Mainos
Mainos

Hämmästyttävä kikka! Pallon avulla nopea helpotus niska- ja hartiakipuun

Älä kärsi turhaan! Niska- ja hartiakipuja voi lievittää yksinkertaisella palloniksillä. 

Tuntikausien istuminen tietokoneella on asiantuntijoiden mukaan keholle suurempi rasitus kuin rankka urheilusuoritus. Vaikka paikallaan olo saa niskahartiaseudun väistämättä jumiin, kivusta ei kannata kärsiä turhaan.

Joogaopettaja Jill Millerin mukaan syy niskakipuihin voi löytyä yllättäen kämmenestäsi. Hiirellä klikkailu aiheuttaa pitkäkestoista jännitettä kämmenessä, joka säteilee käsivartta pitkin aina hartioihin ja niskaan saakka. Kämmenestä muualle kehoon leviävää kipua voi kuitenkin helpottaa nopeasti pallon avulla.

Jo muutaman minuutin hieronta auttaa

Aseta tennis- tai stressipallo matalalle pöydälle tai tuolille. Aseta kämmenesi pallon päälle ja paina kämmenesi alaosaa palloa vasten pumppaavin liikkein. Kokeile myös hieroa palloa kämmenelläsi samaan tapaa, aivan kuin puristaisit appelsiinimehua puristimella.

Jo muutaman minuutin kämmenhieronta lievittää niskan ja hartioiden jännitteitä tehokkaasti. Pidä siis palloa aina mukanasi työpöydällä tai käsilaukussasi. 

Videolla neuvotaan, kuinka hieronta oikein kannattaa suorittaa.


Lähde: TipHero

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme