Mainos
Mainos

Hiustenleikkuusta sairaalaan – parturin terävä havainto pelasti miehen hengen

Parturin tarkkaavaisuus pelasti miehen hengen, joka kärsi tietämättään hengenvaarallisesta sairaudesta. 

On pelottavaa ajatella, että elämämme voi päättyä minä hetkenä hyvänsä. Palomiehenä työskentelevä John Angerstein tietää sen varsin hyvin, sillä pelastustehtävät ajavat hänet lähes päivittäin vaaratilanteisiin. Hänen oma elämänsä oli kuitenkin päättyä tulipalojen sijaan hengenvaaralliseen sairauteen. Ilman tarkkaavaista parturia mies ei välttämättä enää olisi täällä kertomassa tarinaansa.

Elämä muuttui silmänräpäyksessä 

Miehen hiustenleikkuu sujui tavalliseen tapaan, kunnes parturi kertoi miehelle huomanneensa luomia hänen oikean korvansa takana. Angerstein ei kuitenkaan huolestunut asiasta, sillä hänellä oli paljon luomia myös muualla kehossa.

Myöhemmin myös toinen henkilö huomautti miehelle hänen korvan takanaan sijaitsevasta alueesta. Jo toisen huomautuksen kuullessaan mies huolestui itsekin asiasta, ja varasi ajan ihotautilääkärille saadakseen varmistuksen asiaan.  

Ihotautilääkäri huolestui välittömästi ihomuutoksesta ja passitti miehen syöpätutkimuksiin. Tutkimuksessa luomet paljastuivat aggressiiviseksi syöväksi, joka tuli leikata välittömästi. Angersteinin elämä muuttui silmänräpäyksessä. Hän ei enää osannut sanoa, näkisikö hän seuraavaa päivää. 

Syöpä ei onneksi ollut ehtinyt levitä imusolmukkeisiin, joten koko syöpäkasvain saatiin poistettua leikkauksessa. Palomies sai leikkauksen avulla elämälleen uuden mahdollisuuden. Nyt hän haluaakin kiittää ihmisiä, jotka saivat hänet toimimaan, ennen kuin oli liian myöhäistä. 

Video: Muistathan tarkkailla omia luomiasi! 


Lähde: AWM

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot