Mainos
Mainos

Hyvinvointivalmentajan poikkeukselliset ennen ja jälkeen -kuvat todistavat: Onnellisuus ei vaadi laihdutuskuureja!

Hyvinvointivalmentaja neuvoo, että vaa'an tuijottamisen sijaan ihmisten kannattaisi keskittyä tärkeämpiin asioihin, kuten onnellisuuteen ja rakkauteen. 

Jokainen meistä on taatusti on nähnyt sosiaalisessa mediassa ennen ja jälkeen -kuvia, joissa henkilöt esittelevät heidän dieettinsä tai kuntokuurinsa tuloksia. Työkseen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin keskittyvä Allison Kimmey haluaa rohkealla esimerkillään osoittaa, että onnellisuus ei aina vaadi laihdustuskuureja. 

Viime viikolla nainen julkaisi itsestään ennen ja jälkeen -kuvan. Toisessa kuvassa hän on kokoa 36, toisessa 42. Kuvapari eroaa kuitenkin oleellisesti muista samankaltaisista muutoskuvista. Kimmey ei olekaan pudottanut painoa, vaan itse asiassa hänen vaatekokonsa on suurentunut jälkeen-kuvassa kolmella.

Oma identiteetti katosi murehtimisen alle

Kimmey selittää Instagramissa julkaistun kuvan kuvatekstissä, että painon lisääntyminen on tehnyt hänestä miljoona kertaa onnellisemman. Hän kertoo laihduttaneensa lukuisia kertoja elämässään, mutta olipa hän onnistunut laihduttamaan kuinka paljon tahansa, peilistä katsoi aina tyytymätön nainen.

– En ole koskaan tuntenut oloani itsevarmaksi, sillä olen aina murehtinut sitä, miltä näytän ja miten muut näkevät minut, Kimmey kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Vuonna 2013 toisen lapsen syntymän jälkeen hänen ajatusmaailmansa kääntyi kuitenkin ylösalaisin. Kahden lapsen äiti ymmärsi, ettei hän enää tuntenut kuka oli, koska oli omien ajatustensa sijaan keskittynyt niin paljon ulkomuotonsa murehtimiseen.

– Me kaikki tuntisimme olomme paremmaksi, jos olisimme sopusoinnussa itsemme kanssa ja lakkaisimme ajattelemasta, miltä meidän kuuluisi näyttää.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kimmey kertoo asian hyväksymisen vieneen häneltä kolme vuotta, mutta nyt hän on vihdoin ymmärtänyt, että onnellisuus ei ole kiinni siitä, minkä kokoisia vaatteita käytät tai mitä syöt.

– Älä usko kaikkea, mitä näet. Älä soimaa itseäsi siitä, että et näytä samalta kuin muut. Täytä sen sijaan mielesi positiivisilla ajatuksilla ja sulje muu melu ulkopuolelle, Kimmey kiteyttää.  

Video: Herkkujen välttely on muutenkin vaikeaa, sillä kiusauksia on kaikkialla!

Lähde: Metro 

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme