Mainos
Mainos

Instagram-mallin nenäleikkauksella kiusalliset seuraukset – tuntikausien erektio!

Kroatialaismiehen nenäleikkaus ei mennyt niin kuin piti.

Kroatialainen Instagram-malli ja stylisti Neven Ciganovic, 45, ei piilottele pakkomiellettään kauneusleikkauksiin. The Sunin mukaan mies on käynyt läpi yli tusinan verran erilaisia leikkauksia.

Hiljattain Ciganovic lensi Iraniin korjauttamaan nenänsä vinoa väliseinää. Seuraukset olivat kuitenkin odottamattomat.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Nukutus laukaisi miehessä kivuliaan tilan, priapismin, eli käytännössä kestoerektion. Ciganovic ehti lentää takaisin kotiinsa, ennen kuin alkoi kärsiä pitkittyneistä erektioista.

– Minulle annettiin tavallinen nukutus, ja reagoin siihen huonosti, mies kertoi The Sunille.

Pitkittynyt erektio tekee kipeää ja voi kestää useita tunteita tai jopa pidempään. Hoitamatta jättämisestä voi seurata pitkäaikaisia erektiovaikeuksia.

Hoitoa saava Ciganovic itse suhtautuu tulevaisuuteensa positiviisin mielin, vaikka toipuminen voi kestää useamman kuukauden. Miehestä on tekeillä dokumentti, jossa käsitellään myös miehen nenäleikkausta.

– Channel 4 omisti kokonaisen jakson minulle. Tämä on suuri juttu, ja toivon, että se on alku kansainväliselle uralleni.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.


Lähteet: Someecards, The Sun

***

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme