Mainos
Mainos

Isä jakoi koskettavan videon erityislapsestaan: "Petin poikani"

Isän koskettava purkaus poikansa Downin syndroomasta on saanut ihmiset ympäri maailmaa osoittamaan tukensa.

Down-pojan isä, Robb Scott, sanoi, että tunsi pakottavaa tarvetta tehdä videon aiheesta kuultuaan lapsen kysyvän isältään: "Mikä on Downin syndrooma?" Isä vastasi lapselleen, että kyseessä on sairaus.

– Kuulin äänen päässäni, joka sanoi: "Kerro heille, mitä se on." Enkä kertonut. Annoin sen tietämättömyyden kasvaa seuraavaan sukupolveen. Petin poikani. Se ei ole sairaus, se ei ole sairaus. Se ei ole edes vamma. Uskon, että ihmiset ovat opettajia ja oppijoita. Ja olemme kumpaakin. Ja hyvin koulutetulla miehellä ei ole enempää opetetettavaa kuin pojallani. Hänellä on erilaisia asioita opetettavanaan, mutta ei enemmän asioita, Scott kertoo videolla.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Downin syndrooma on yksi kauneimmista asioista, joita minulle on ikinä tapahtunut. Se on hauskaa. Se on nerokasta. Se on mahtavaa. Se on hassua. Se on ystävällistä. Se on rakastavaa. Se on hellää, Scott hehkuttaa.

Alkuperäistä videota on katsottu jo yli 1,7 miljoonaa kertaa. Scott on iloisesti yllättynyt saamastaan tuesta.

Millainen on hyvä isä? Vuoden isät kertovat:

Lähde: NowThis

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme