Mainos
Mainos

Istutko koko päivän? Takamuksesi on pian pilalla – pelasta se näin

"Eliittitreenauspalveluita" tarjoava mies paljasti vinkkinsä toimistotyöläisten takamusten pelastamiseksi.

Pitkät istumaputket voivat saada takamuksen roikkumaan ja löystymään. Vuoden 2014 selvityksessä tutkijat havaitsivat, että istumisen paine sai rasvasolut laajenemaan jopa 50 prosenttia!

Tilannetta on kuitenkin mahdollista korjata. "Eliittitreenauspalveluita" tarjoava Mario Kaspers paljasti Daily Mailille vinkkinsä toimistotyöläisten takamusten pelastamiseksi.

1. Pidä tauko

Pidä säännöllisiä taukoja peppusi hyväksi. Nouse 30 minuutin välein kävelemään. Tämä lisää verenkiertoa ja antaa samalla myös mielelle tauon, Kaspers vinkkaa.


2. Treenaa sähköllä

Sähköä hyödyntämä Electrical Muscle Stimulation eli EMS stimuloi lihaksia. Futuristiselta kuulostavassa vinkissä ei ole mitään ihmeellistä, kun ottaa huomioon, että Kaspersin oma firma tarjoaa juuri EMS-treeniä.

3. Kuivaharjaus

Ihon kuivaharjauksesta on povattu selluliitin karkottajaa ja ihon silottajaa. Ideana on harjata ihoa kuivalla luonnonharjas-harjalla pyörivin liikkein aamulla ennen suihkua.

4. Käytä jumppapalloa

Pieni treenipallo aktivoi lihaksia, ja sen avulla treenaaminen on nopeaa. Kaspers neuvoo treenaajaa makaamaan selällään ja asettamaan kantapäät pallon päälle. Paina jalat palloa vasten ja nosta lannetta, jotta tuot itsesi silta-asentoon. Laskeudu alas ja toista.

5. Rasvainen kala

Oikeanlainen rasva tekee keholle hyvää. Kaspersin mukaan rasvainen kala parantaa ihon elastisuutta kaikkialla – myös takamuksessa.

 

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme