Mainos
Mainos

Järkyttävä näky bussissa: Edessä istuvan naisen pää kuhisi täitä

Meksikolaisessa bussissa kuvattu video saa täikammoiset kavahtamaan.

Bussilla kulkiessa tulee silloin tällöin kiinnitettyä huomiota edessä istuvaan matkustajaan. Meksikossa edessä istuvan naisen päätä ajatuksissaan tuijottanut matkustaja järkyttyi huomatessaan, että naisen hiukset kuhisivat täitä.

Naisen päästä kuvattu video kerää katselukertoja YouTubessa ja moni kauhistelee näkemäänsä. Videolta näkee selvästi, kuinka lukuisat täit kipittävät naisen päässä naisen tästä välittämättä. Moni videon nähnyt huomauttaa kuitenkin, että näennäisen välinpitämättömyyden taustalla olevia ongelmia voi vain arvailla. 

​​​​​​​

Jos video ei näy, voit katsoa sen Metro-sivustolta.

Suomessa alkusyksyn eräänlaisia tunnusmerkkejä ovat päiväkotien ja koulujen alkaessa seinille ilmestyvät laput, joissa varoitetaan täistä. Mikäli täitä löytyy yksi tai kaksi, on ne helppo poistaa kammalla ja katsoa, onko hiuksissa saivareita eli täin munia.

Hiukset kannattaa hoitaa samantien lääkeshampoolla ja tarkistaa, onko muilla perheenjäsenillä tartuntaa. Kaikki, joilla löytyy eläviä täitä, tulisi hoitaa. Täsmäiskuna täihin auttava lääkeshampoo levitetään kuiviin hiuksiin, huolellisesti päänahan alueelle ja korvien taakse. 

Lähde: Metro.co.uk

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme