Mainos
Mainos

Järkyttävät kuvat: Viisiviikkoinen vauva sai hurjan ihoreaktion vaipasta

Isä kuvailee viallisen vaippaerän aiheuttamaa sairaalareissua elämänsä pahimmaksi päiväksi. 

Jordan Bartliffin Facebookissa julkaisemista kuvista käy hyvin ilmi se, kuinka ilkeän näköistä jälkeä yksi ainoa vaippa oli hänen pienokaisensa ihoon aiheuttanut; viisiviikkoisen vauvan iho on todella punainen ja ärtynyt.

Isän mukaan lapsi oli ehtinyt käyttää kyseisiä vaippoja jo kolmen viikon ajan ongelmitta ennen vakavien iho-oireiden ilmestymistä. Tällä kertaa poika sai kuitenkin vaipasta niin vakavan reaktion, että se vei lapsen sairaalahoitoon.

Tuote on vedetty pois markkinoilta

Viime viikonloppuna tapauksesta Facebookiin kertonut isä kuvailee kyseistä päivää elämänsä pahimmaksi. Vanhemmat olivat vaihtaneet lapselleen uudesta vaippapaketista otetun vaipan, eikä mennyt kauaakaan, kun karu totuus paljastui. Tunnissa pojan iho oli mennyt todella huonoon kuntoon ja hänet kiidätettiin sairaalaan, jossa vakavia oireita hoidettiin muun muassa happimaskin avulla.  

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Ei, hän ei ollut allerginen niille, se on suljettu pois. Se vaikuttaa kemialliselta reaktiolta, isä kertoo päivityksessään.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Sairaala teki tapauksesta ilmoituksen vaippavalmistaja Asdalle, jonka kehitysjohtaja Lizzy Massey kertoo heidän ottaneen yhteyttä pojan isään ja he lupaavat tutkia asian perinpohjin. Varotoimena yritys on vetänyt kyseisen tuotteen väliaikaisesti pois markkinoilta.

Lähde: Independent

***


Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme