Mainos
Mainos

Joogaajan uskomattomat imetyskuvat: "Meidän täytyy lakata keksimästä tekosyitä miehiä varten"

Tämä äiti on lopen kyllästynyt siihen, että lastaan imettäviä äitejä syyllisestään. 

Kun Kelly Stanley, 23, tuli ensimmäistä kertaa äidiksi, kokemus ei ollut pelkästään ihana. Stanley sai kokea syyllistämistä ja häpäisyä, koska imetti lastaan julkisella paikalla. 

Stanley imetti yhdeksänkuista Maya-tyttöä ravintolassa, kun naisen omat vanhemmat käskivät hänen ”peittää itsensä”.  

– Isäni nappasi nopeasti pellavaliinan ja tunki sen minulle, kun imetin lastani, Stanley kuvaa.

Stanley heitti liinan takaisin isälleen ja ilmoitti, ettei häneen saa koskea, kun hän imettää. Stanleyn vanhempien mukaan ravintola oli ”hieno” ja siksi muut ruokailijat eivät saisi nähdä tilannetta.

14.02589838

Kokemus oli erityisen tuskainen siksi, että rinnan imeminen oli Mayalle synnynnäisistä syistä vaikeaa, ja tilanne piti korjata leikkauksella. Imettämisen onnistuminen oli Stanleyn mukaan massiivinen saavutus, mutta muiden reaktiot veivät nopeasti ilon toimituksesta.

Tapahtuneen jälkeen Stanley on jakanut sosiaaliseen mediaan useita imettämistä juhlistavia kuvia. Hän on lopen kyllästynyt siihen, että lastaan imettäviä äitejä syyllisestään, koska miehet pitävät rinnan näkemistä seksuaalisena tapahtumana.

14.02589823

– Meidän täytyy lakata keksimästä tekosyitä miehiä varten ja alkaa odottaa heiltä kypsän ihmisen käytöstä, ihmisen, joka osaa kontrolloida itseään, Stanley kirjoittaa Instagramissa.

Imetyksestä on useita hyötyä vauvalle:


Lähde: AOP, Daily Mail

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme