Mainos
Mainos

Kämmenestä löytyy apu migreeniin? Yksinkertainen painallus voi viedä kivun

Kädessä sijaitsevan akupunktiopisteen painamisen kerrotaan vähentävän stressiä ja auttavan monenlaiseen särkyyn.

Särkeekö päätäsi? Toivoisitko nopeaa helpotusta? Apu löytyy kämmenestäsi!

Kädessä sijaitsevan akupunktiopisteen painamisen kerrotaan vähentävän stressiä ja auttavan jopa hammassärkyyn, kasvojen turvotukseen tai migreeniin. Etusormen ja peukalon välissä sijaitsee niin sanottu paksusuolipiste.

Akupunktion tehoa  ei ole onnistuttu tieteellisesti osoittamaan. 

Akupisteet ovat kiinalaisessa lääketieteessä käytettyjä energiapisteitä. Peukalon ja etusormen välisen pisteen nimi on Hegu eli 合谷.

Pisteen löytää etsimällä kohdan, jossa peukalo ja etusormi kohtaavat, ja liu’uttamalla sormeaan sitten noin 1,2 senttiä etusormea pitkin eteenpäin. Tämän jälkeen sormea liu’utetaan hieman peukaloa kohti, sormien välissä sijaitsevan alueen päälle.

Kun kohtaa puristaa sormissaan, tuntee ”lihaisan” möykyn. Piste on itse asiassa melko suuri, joten sen löytäminen on melko helppoa.

Pistettä tulisi painaa toisen käden peukalon ja etusormen avulla, kunnes painaminen tuntuu hieman epämukavalta. Painantaa tulee jatkaa 20–30 sekuntia.

Miten sinulta sujuisi tällainen sorminäppäryys?


Lähde: Breakingmuscle.comIdeadigezt.com, Wikipedia

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme