Mainos
Mainos

Karmea muistutus ilotulitteiden vaaroista: 4-vuotias tyttö kärsii edelleen lähes vuoden takaisesta onnettomuudesta

Vioittunut ilotulite aiheutti nelivuotiaalle pikkutytölle vakavia palovammoja, joista hän kärsii edelleen, 11 kuukautta onnettomuuden jälkeen.

Viime marraskuussa äiti Stephanie Roe oli järjestänyt pihalleen pienen ilotulituksen, jonka tarkoituksena oli kruunata riemun täyteinen perheilta. Hauska illanvietto päättyi kuitenkin karmivalla tavalla; yksi ilotulitteista sinkoutui taivaan sijaan vaakatasoon suoraan päin nelivuotiasta tyttöä ja juuttui kiinni tämän kaulahuiviin ennen räjähtämistä.

Äidin kuvaama video on hyvä muistutus kaikille siitä, kuinka pahaa jälkeä pienikin ilotulite voi saada aikaan.

– Seisoin ja kuvasin videota illan tapahtumista ajatellen, että saisin siitä kivan Facebook-postauksen, jossa lapset nauttivat ilotulituksesta takapihalla, äiti kertoo.

Toisin kuitenkin kävi. Iloinen videopätkä vaihtui hetkessä karmeaksi muistutukseksi ilotulitteissa piilevistä vaaroista. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

– En pysty edelleenkään katsomaan videota tuntematta pahaa oloa, sillä tiedän, kuinka nuo pienet ja hiljaiset takapihan ilotulitteet muuttivat elämämme ikuisiksi ajoiksi.

Tyttö on palaamassa pikkuhiljaa jälleen omaksi itsekseen

Onnettomuuden jälkeen tyttö kiidätettiin paikalliseen sairaalaan, jossa hän sai hoitoa vakaviin palovammoihinsa, joita oli pitkin tytön päätä, niskaa ja hartioita. Tyttö joutui viettämään sairaalassa seuraavat kahdeksan päivää, jonka aikana hänelle suoritettiin viisi eri operaatiota, muun muassa ihonsiirto. 

– Äitinä, joka on joutunut katsomaan pienen lapsensa kipua ja pientä vartaloa, joka on arpeutunut iäksi, voin käsi sydämellä sanoa, että tämä ei ole riskin arvoista, äiti kertoo ja muistuttaa kaikkia ilotulitteissa piilevistä riskeistä. 


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Viimeisen vuoden aikana pienen, tällä hetkellä viisivuotiaan tytön elämään on kuulunut paljon kipua, mutta tulevaisuus näyttää valoisalta. Tytöllä oli onnea, sillä asiat voisivat olla vieläkin huonommin.

– Edistymistä tapahtuu joka päivä, ja hän on pikkuhiljaa palaamassa omaksi säkenöiväksi itsekseen, joka hän oli ennen, äiti kertoo.

Lähde: Devonlive

***


Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme