Mainos
Mainos

Karmiva virhe! Kirurgit yhdistivät naisen paksusuolen vaginaan kiinni

Järkyttävä virhe leikkauspöydällä aiheutti naiselle kiusallisia vaivoja.

Jasminka Velkovska makasi leikkauspöydällä kolme vuotta sitten Skopjessa, Makedoniassa, kun yrittäessään poistaa syöpää hänen paksusuolestaan kirurgit yhdistivätkin sen erehdyksessä hänen vaginaansa.

– Toipuessani lääkärit tulivat kysymään, oliko minulla ilmavaivoja, ja sanoin kyllä, mutta se tulee vaginastani. He kertoivat minulle, että se menisi pian ohi ja kaikki olisi hyvin, mutta asioita alkoi tulla vaginastani ja minua pelotti eikä se ollut kovin mukavaa, Velkovska muistelee,

Loppujen lopuksi lääkärit suostuivat suorittamaan röntgenin ja kyllä, hänen paksusuolensa oli todellakin kiinnitetty erehdyksessä vaginaan. Ja mikä pahinta, syöpäsolujakaan ei oltu saatu poistettua.

Sairaala suostui maksamaan Velkovskalle vain noin 30 000 euroa, mutta loppujen lopuksi sitäkään ei maksettu kokonaan. Daily Mailin mukaan Velkovska on kyllästynyt odottelmaan rahojaan ja aikoo haastaa sairaalan oikeuteen, jos hän ei pian saa kaikkea.

Ei tule ehkä yllätyksenä, että virheen korjaavaa leikkausta varten Velkovska valitsi toisen sairaalan kirurgit.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme