Mainos
Mainos

Kätilö auttoi kaksoset maailmaan vain tunteja oman lapsensa syntymän jälkeen: ”Jokainen potilas merkitsee minulle todella paljon”

Tämän synnytyslääkärin voidaan todella sanoa omistautuneen työlleen. 

Kun lääkäri Hilary Conway sai kuulla potilaansa lapsivesien menneen, hän ei aikaillut, vaan päätti ryhtyä toimeen. Tämä siitä huolimatta, että työlleen omistautunut nainen oli vasta muutama tunti aikaisemmin toivottanut oman lapsensa tervetulleeksi maailmaan.

– Jokainen potilas merkitsee minulle todella paljon, ja yritän olla itse paikalla jokaisessa synnytyksessä, nainen selittelee erikoista ratkaisuaan.

– Synnytyksen väliin jättäminen on kuin kaikelta siltä, mitä olet oppinut yhdeksän tai joskus jopa useammankin kuukauden aikana, puuttuisi huipentuma.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Tässä synnytyksessä mukana oleminen oli Conwaylle erityisen tärkeää, sillä nainen kertoo tulleensa todella läheiseksi kaksospoikia odottaneen Katie Mossin kanssa heidän yhtäaikaisesta raskaudestaan johtuen. Vasta muutama tunti aikaisemmin itse synnyttänyt nainen ei aikaillutkaan saatuaan tietää, että hänen potilaansa oli paraikaa synnyttämässä viereisessä huoneessa.

Coway jätti vastasyntyneen pienokaisensa hoitajille ja kiirehti auttamaan tilanteesta hämmentynyttä Mossia synnytyksessä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Toivoin näkeväni hänet ehkä seuraavana päivänä, mutta en niin pian ja niin hereillä, Moss toteaa ja kertoo, että he nauroivat tilanteelle yhdessa tapahtuneen jälkeen. 

Lopulta lääkäri auttoi Mossin kaksospojat tervetulleiksi maailmaan vain 14 tuntia sen jälkeen, kun hän oli synnyttänyt oman tyttärensä.

– Oli ihmeellistä, kuinka täydellisesti kaikki ajoittui, lääkäri toteaa.

Lähde: Today 

Synnytyslaulukursseja vetävä Hilkka-Liisa Vuori näyttää videolla rentouttamistekniikan, joka sopii muillekin kuin raskaana oleville.


Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot