Mainos
Mainos

Kauneusleikkauskoukkuun jäänyt nainen käynyt jo 36 operaatiossa: "Olen mieluummin kokonaan muovia kuin vanha"

Manoush Vasquezille on tehty jo 36 operaatiota.

Amerikkalainen näyttelijä Manoush Vasquez on saanut uuden lempinimen lääkäreiltään. Naista kutsutaan Frankendolliksi, sillä hän on koukussa kauneusleikkauksiin.

Vasquezille tehtiin ensimmäinen toimenpide vuonna 1998, kun hän suurennutti rintansa. Tästä alkoi kierre, joka on johtanut 36 leikkaukseen ja muuhun operaatioon. Vasquez ei tahdo ikääntyä ja uskookin, että ikääntyminen on ”geneettinen vika”.

Vasquez on käyttänyt jo 62 000 dollaria eli noin 61 000 euroa leikkauksiin: hänelle on tehty esimerkiksi kuusi rintaleikkausta, kolme nenäleikkausta, neljä huulten suurennusta, ryppyjä ja rasvaa poistavia toimenpiteitä ja lisäksi hänelle on asennettu neljät poski-implantit. Hänen ohimoitaan on paranneltu, samoin hänen silmäluomiaan.

Nainen tunnusti Daily Mailille, ettei edes ajattele biologista ikäänsä, koska päätti jo kauan sitten muuntua "joksikin keinotekoiseksi".

– Luonnolliset ihmiset ikääntyvät, ja halveksin ikääntymistä, mielestäni se on geneettinen virhe, Vasquez kommentoi.

– Luon itseni sellaiseksi, millainen tahdon olla. En tahdo olla vanha nainen tai ikääntyvä näyttelijätär, luon vain itseni uudelleen. Olen mieluummin kokonaan muovia kuin vanha, pidän ikääntymistä geneettisenä häiriönä.

Tarina ei kerro, millaiset lääkärit tekevät toimenpiteitä Vasquezille. Nainen kuitenkin aikoo jatkaa leikkauksissa käymistä 90-vuotiaanakin.

Muutkin ovat jääneet kauneusleikkauksiin koukkuun – alla oleva video ei sovi herkimmille:


Lähde: Caters news, Daily mail

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme