Mainos
Mainos

"Käytin juuri melkein tunnin etsien hajun lähdettä" – äidin rehellinen päivitys haisevasta yllätyksestä aiheutti metakan somessa

Äidin jakama kakkakuva saavutti jäätävän suosion, ja hän saikin selitellä tilannetta lukuisilla lisäyksillä alkuperäiseen tekstiinsä.

Kun ‎Jessica Brooks‎ jakoi haisevan totuuden lapsiperhearjestaan, hän ei odottanut nousevansa somejulkkikseksi. Brooksin kuvasta tuli kuitenkin välitön hitti, vaikka se esittää kirjaimellisesti ulostetta. Brooks‎ jakoi kuvan ikkunalaudaltaan löytyneestä kakasta.

– Käytin juuri melkein tunnin etsien hajun lähdettä 2-vuotiaani makuuhuoneessa vain huomatakseni, että hän on kakannut ikkunalaudalle verhojen taakse. Tämä on elämääni, Brooks totesi ‎The Unmumsy Mum -Facebook-sivulle jakamansa kuvan yhteydessä.

Kuva saavutti mielettömän suosion, ja Brooks‎ saikin selitellä tilannetta lukuisilla lisäyksillä alkuperäiseen tekstiinsä – kakka kun tavoitti satoja tuhansia ihmisiä, joista osaa se ei naurattanut lainkaan.

– Editointi kaksi: selventääkseni tilannetta, en kannusta villilastani kiipeämään ikkunalaudoille, hän päätti mennä sinne hakemaan leluja päiväuniajan aikana, olkaa kilttejä, älkää vihatko. Editointi kolme: ihmiselle, joka sanoi, että tämä on vitsi, ei, olisikin, kolmen lapsen äitinä ja työskentelevänä pienyrityksen omistajana minulla ei ole energiaa tehdä tällaista, Brooks kirjoitti.

Hän kertoo saaneensa inhottavia yksityisviestejä kuvan vuoksi. Osa lukijoista uhkasi Brooks‎ia jopa lastensuojelulla. Ihmisiä huolettivat kodin hygieniaolosuhteet, se, onko kakka kuitenkin jonkun eläimen tai jopa Brooksin, olisiko ikkuna voinut vahingossa aueta lapsen kiivetessä ikkunalaudalle sekä se, saako lapsiparka nyt koskaan töitä, koska hänen kakkansa on internetissä.

– Editointi kuusi: tyttö ei tunne olevansa nolo, häväisty tai henkisesti arvilla tämän julkaistun vuoksi, koska hän on kaksivuotias eikä hänellä ole Facebook-tiliä, mutten voi taata, etten käytä tätä häntä vastaan myöhemmin, Brooks yritti vitsailla.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Keskustelu kuitenkin kuumeni kuumenemistaan. Brooksia parjattiin ja haukuttiin, ja joku syytti häntä täysin perusteettomasti lapsen rankaisemisesta fyysisesti. Kun mediat tarttuivat tarinaan, Brooksia syytettiin kakalla rahastamisesta. Eräs mies jopa syytti häntä koiranruoan antamisesta tyttärelleen, vaikka ruoasta ei ollut mitään viitteitä kuvassa.

Brooks päätti jättää typerät viestit omaan arvoonsa.

– Kiitos kaikista ihanista kakkaan liittyvistä kommenteistanne, olen häkeltynyt kauniista viesteistänne, hän kirjoitti.

Brooks myös totesi sietävänsä vihaajia mielihyvin, jos kuva vain tuo helpotusta ja jopa huumoria väsyneiden äitien päiviin.

Kuvan jakanut The Unmumsy Mum -sivusto lupasi tukea Brooksia kuvan suosion aiheuttamassa mylläkässä – ja pyysi samalla anteeksi kaikilta, jotka näkivät otoksen syödessään!

***


Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme