Mainos
Mainos

Kiusaavatko kesäkilot vyötäröllä? Tällä treenillä saat parhaat tulokset

Jos vyötärölle on kesän aikana kertynyt ylimääräisiä kiloja, kannattaa tätä treenimuotoa ehdottomasti kokeilla.

Jäätelöpallot, grilliherkut ja saunajuomat kerryttävät herkästi vyötärölle ylimääräisen uimarenkaan, josta voi kuitenkin päästä nopeasti eroon tehokkaalla treenillä.

Entinen ammattiurheilija, kehonrakentaja ja personal trainer Jimmy Minardi toteaa Muscle and Fitness -julkaisussa intensiivisen intervallitreenin tehokkaimmaksi treenimuodoksi. Treeni ei ainoastaan polta rasvaa, mutta ylläpitää myös lihasmassaa. Keho kiinteytyy tehokkaasti lyhyillä treenihetkillä, mikä on kenties HIIT-treenin (high intensivity interval training) paras puoli.

Minardi perustelee HIIT-treeniä tehokkaimmaksi treenimuodoksi sillä, että kovatempoinen treeni rasittaa kehoa sekä haastaa sydänlihasta. Lyhyt HIIT-treeni kuluttaa enemmän kaloreita lyhyessä ajassa kuin pidempi treenisessio. Kaloreita palaa myös pitkään treenin jälkeenkin, sillä keholta vie enemmän aikaa palautua rankasta, mutta lyhyestä treenistä.

Minardi suosittelee HIIT-treeniä myös painonpudottajille esimerkiksi lenkkeilyn sijaan juurikin lihasmassan ylläpidon kannalta.

...tai testaa tehokasta 7 minuutin kotijumppaa:


Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme