Mainos
Mainos

Lääkärit hämmentyneitä: 3-vuotias tyttö itkee verikyyneleitä

Pientä tyttöä hoitaneet lääkärit epäilevät harvinaista sairautta.

Intialaisen 3-vuotiaan Ahana Begumin verikyyneleet saattavat tyttöä hoitaneiden lääkäreiden mukaan johtua harvinaisesta sairaudesta, joka värjää muun muassa tytön kyyneleet verisiksi. Kyyneleiden lisäksi tytön suusta, nenästä ja intiimialueista vuotaa verta. Tyttöä hoitaneet lääkärit eivät ole vahvistaneet, mistä oireet johtuvat, mutta epäilevät harvinaista hematidrosista.

Ahana-tytön tila on vaatinut lukuisia verensiirtoja ja käyntejä lääkärin vastaanotolla, mutta tilaan ei ole löytynyt parantavaa keinoa.

Tytön verenvuoto alkoi noin 1,5 vuoden ikäisenä. Deccan Chronicle -paikallislehti kirjoittaa tytön vuotavan verta vanhempien kertoman mukaan toisinaan jopa 2–3 kertaa päivässä. Vuoto kestää sekunneista muutamiin minuutteihin ja lakkaa sitten itsestään.

Tytön äiti Nazima Begum kuvaili paikallislehdelle tuskaisimmaksi hetkeksi sitä, kun tytär kysyy, miksi vuotaa verta, eikä äidillä ole kertoa syytä.

Harvinaista sairautta epäilevät lääkärit ovat saaneet perheen etsimään apua eri sairaaloista ympäri maata. 

***

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme