Mainos
Mainos

Lääkärit kehottivat sulkemaan hengityskoneen – koomassa ollut pikkutyttö heräsikin

Tyttövauva uhmasi lääkäreiden ennusteita heräämällä koomasta sen jälkeen, kun kaiken toivon uskottiin jo menneen.

Vuoden ikäinen Marwa-vauva vaipui koomaan syyskuussa vakavan virustartunnan seurauksena. Lääkärit eivät antaneet pikkutytölle lainkaan toivoa, ja he kannustivatkin vanhempia sammuttamaan tytön elintoimintoja ylläpitävän koneen. Lääkäreiden ennusteiden mukaan tyttö ei tulisi koskaan kävelemään, syömään tai hengittämään itsenäisesti, vaikka hän heräisikin koomasta. 

Vanhemmat halusivat kuitenkin taistella, ja he anoivat oikeudelta lisäaikaa pitääkseen lapsensa hengissä mahdollisimman pitkään.

Jokainen edistysaskel antaa toivoa

Oikeus päätti antaa tytölle kaksi kuukautta lisäaikaa, jonka jälkeen koneet sammutettaisiin lopullisesti. Kymmenen päivää päätöksen jälkeen tyttö uhmasi kaikkia lääkäreiden odotuksia ja avasi silmänsä todistaakseen, että hän on taistelija. 

Toisin kuin lääkärit ennustivat, tyttö voi vanhempien mukaan olosuhteisiin nähden hyvin ja hänen elintoimintonsa toimivat normaaliin tapaan. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä


Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Paikallisen ranskalaisen uutissivuston haastatteleman isän mukaan hoidot ovat tehonneet, ja he näkevät edistymistä tytön kunnossa joka ikinen päivä.

– Kun puhun hänelle, hän kuulee ääneni, reagoi siihen ja joskus jopa hymyilee, isä kertoo.

Vaikka tarkkaa ennustetta tytön tulevaisuudesta ei vielä pystytä antamaan, vanhemmat ovat kiitollisia jokaisesta edistysaskeleesta, joka heidän lapsensa kunnossa tapahtuu.

Lähteet: DailymailFox5

***

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme