Mainos
Mainos

Liian lihava urheilurintaliiveihin? Naiselta tiukka vastaus arvostelijalleen: "Nähdään maaliviivalla!"

Kehopositiivisuuteen kannustava some-persoona vastasi yhdelle vihaajistaan julkisesti. Vihaajalle lähetetyt terveiset osoittivat, että vahvaa naista ei noin vain häpäistäkään.

Toisten haukkumisesta internetissä on tullut valitettavan monelle suosittu ajanviete. Varsinkin naiset joutuvat usein haukkujien kynsiin.

Juoksua harrastava bloggaaja ja some-persoona Kelly Roberts kannustaa naisia juoksemaan avoimesti urheilurintaliiveissä – painosta riippumatta. Tämä ei tietenkään kaikkkien mieleen ole ollut, ja Roberts onkin saanut osansa nettivihasta. Robertsa kertoo saavansa atkuvasti sähköpostia ja kommentteja vierailta miehiltä, jotka kokevat tarvetta tylyttää Robertsia hänen painonsa vuoksi.

Roberts jakoi Instagram-tilillään yhden näistä kommenteista. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Miksei sinulla ole kurinalaisuutta aloittaa dieettiä ja karistaa liikoja läskejäsi?, tuntematon mies kirjoittaa.

Mies myös vähättelee viestissään Robertsin veljensä yllättävästä poismenosta aiheutunutta surua. Roberts oli avoin menetyksestään sosiaalisessa mediassa ja kertoikin lihoneensa yli 30 kiloa surutyön aikana.

– Sinä kirjaimellisesti juokset ongelmiasi pakoon ja esität, että perheenjäsenen menettäminen on vaikein asia maailmassa ja olet täten oikeutettu saarnaamaan meille muille vahvuudesta, mies jatkaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Roberts kirjoittoi miehelle tiukan vastauksen saatesanoiksi kuvan yhteyteen – ja hiljensi näin taatusti arvostelijansa.

– Arvoisa tämän viestin lähettänyt mies, kauan, kauan sitten sanasi olisivat viiltäneet minua kuin valyrialainen teräs. Tänä päivänä ne muistuttavat minua siitä, miten tärkeää meidän on muuttaa käsitystämme vahvuudesta. Se, mitä sinä kutsut läskiksi, on jotain, mikä auttoi minut juoksemaan maratonin 3 tunnissa ja 41 minuutissa. Toivottavasti sinäkin löydät jonain päivänä sen saman vahvuuden, jonka vuoksi minä olen raatanut väsymättä. Siihen asti voit olla varma, että aion jatkaa sinun häpäisemiesi naisten voimaannuttamista, Roberts sanoo.

Lopuksi Roberts lataa vielä kohteliaat terveiset.

– Nähdään maaliviivalla! Heitän sinulle yläfemman sitten, kun jaksat sinne asti.

"Tulen hyvin surulliseksi..."

Roberts kertoo Scary Mommy -verkkosivun haastattelussa, että ilkeät viestit satuttavat aina.

– Tulen hyvin surulliseksi siitä, että näillä ihmisillä on niin negatiivinen käsitys vahvuudesta. En voi kuin arvailla, kuinka hirveitä asioita he sanovat itsellensä, Roberts kertoo.

Hän haluaa kaikenkokoisten naisten näyttäytyvän ja todistavan vahvuuttaan. Oli päällä sitten urheilurintaliivit tai t-paita, Roberts pyytää naisia rakentamaan itsestään ja toisistaan lujempia.

Lähde: Scary Mommy

***

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme