Mainos
Mainos

Linnea luuli kärsivänsä vatsavaivoista, synnyttikin lapsen 16-vuotiaana – näin hän voi nyt

Synnytys muutti Linnean elämän täysin. Nyt hän on palannut kouluun, ja käy sitä toistaiseksi kaksi päivää viikossa.

Kerroimme aiemmin Linnea Fritzistä, joka synnytti lapsen yllättäen 16-vuotiaana. Fritz ei tiennyt olevansa raskaana, ja synnytys oli sokki perheelle.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Expressen-lehden haastattelema Fritz on nyt 17-vuotias. Jotkut tuijottavat häntä ja Karl-poikaa, paheksuen, mutta Fritz ei välitä.

Synnytyksen hetkellä 16-vuotias Linnea Fritz tunsi kipua vatsassaan ja meni vessaan. Hetken kuluttua kuului huutoa, ja Linnean äiti riensi katsomaan, mikä hänen tyttärellään oli hätänä. Sekä tytön että äidin järkytykseksi vessanpöntössä makasi pieni vauva.

– Olen yhtä paljon äiti kuin kuka tahansa muukin. Ihminen voi tehdä kaikkea, vaikka olisi nuori, Fritz kuvaa.

Synnytys muutti Fritzin elämän täysin. Hän on kuitenkin saanut paljon tukea, ja vuosi Karl-vauvan kanssa on sujunut hyvin, vaikka hän olikin aluksi huono nukkumaan.

Nyt Fritz on palannut kouluun, ja käy sitä toistaiseksi kaksi päivää viikossa. Hän myöntää, että on vaikeaa pysyä opintojen perässä. Karl aloittaa pian vierailut päivähoidossa.

– Karl on hyvin kiltti ja lempeä. Hän ei koskaan itke ja syö kaikenlaisia ruokia. Hän pitää eniten spagetista ja lihakastikkeesta.

Lähde: Expressen.se

***

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme