Mainos
Mainos

Loppu tekosyille! Sinäkin ehdit treenata päivittäin työpöytäsi ääressä

Treenivideo on saanut ristiriitaisen vastaanoton.

Liikkumisen edut ovat monen tiedossa, mutta entä, jos aikaa kuntoilulle ei tahdo löytyä? You're Gorgeous -sivuston Facebook-video kannustaa liikkumaan oman työpöydän ääressä.

Videolla kehotetaan esimerkiksi punnertamaan työpöytää vasten, vetämään istuma-asennossa polvet koukkuun rinnalle ja kyykkäämään.

Jos video ei näy, katso se täällä.

Jo kesäkuussa 2016 julkaistu ja yli 12 miljoonaa kertaa katsottu video on saanut ristiriitaisen vastaanoton: moni kommentoija on sitä mieltä, ettei liikkuminen kuulu työpaikalle, eikä treeniä tulisi harrastaa toimistossa – ainakaan hame yllä.

Aivot kuitenkin kaipaavat lepoa myös työpäivän aikana. Erään tutkimuksen mukaan ideaali työskentelytahti on 52 minuutin työpuristus, jota seuraa 17 minuutin lepo. Työpäivän pituus ei merkinnyt aktiivisuudelle yhtä paljon kuin tauottaminen. Mikset siis oikeasti pitäisi taukoa, ja käyttäisi sitä verenkierron vilkastuttamiseen?

Kokeile myös näitä:Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme