Mainos
Mainos

Melkoinen saavutus! Anna on elänyt jo yli 1000 päivää ilman sokeria

Anna Hagström on elänyt yli tuhat päivää ilman sokeria ja kyllästynyt vastailemaan kysymyksiin, miksi hän ei sitä syö ja milloin hän alkaa syödä sitä uudestaan.

Hagström kertoo olleensa nuoresta asti hieman ylipainoinen. Tämän takia hän päätti aloittaa painonpudotuksen LCHF-dieetin avulla vuonna 2009.

– Kolmen vuoden ajan noudatin dieettiä arkipäivisin, mutta söin herkkuja viikonloppuisin. Joka kerta oli yhä vaikeampaa palata takaisin noudattamaan ruokavaliota. Kerran lihoin 10 kiloa kahdessa viikossa, Hagström kertoi Expressen-lehdelle.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Vuoden 2012 marraskuussa Anna lähti matkalle kavereidensa kanssa – reissuun, joka muutti hänen elämänsä.

– Siellä söin taas epäterveellisesti ja lihoin muutaman kilon. En tehnyt muuta kuin söin. Kun pääsin kotiin ja menin vaa’alle, tajusin että on tehtävä jotakin.

Hän päätti ruveta taas noudattamaan ruokavaliota ja on pitänyt tästä kiinni. Lisäksi matkan varrella Hagström huomasi, että hänellä on sokeririippuvuus. Siksi nainen päätti lopettaa kokonaan myös sokerinsyönnin.

Nyt nainen on ollut yli 1000 päivää ilman sokeria ja suunnitelmana on myös pysyä tällä tiellä.

– Monet ajattelevat, ettei sokeririippuvuus ole oikea ongelma, mutta meitä on monia, jotka todistamme, että se on. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähde: Expressen

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme