Mainos
Mainos

Melkoinen video: Vihdoinkin kuukautissuojamainos, jossa verta ei vältellä!

Hyvästit siniselle "verelle"! Tässä kuukautissidemainoksessa roiskuu hieman aidomman näköinen veri.

Oletko kyllästynyt kuukautisside- tai tamponimainoksiin, joissa iloiset naiset valkoisissa asuissaan rullaluistelevat aurinkoisessa kesäsäässä? Tai mainoksiin, jossa ihmeellisen sinisen nesteen on tarkoitus kuvastaa verta? 

Nyt voit sanoa hyvästit myös vatsaansa piteleville, kainosti irvisteleville naisille.

Eräs kuukautistuotteita valmistava yritys on nimittäin kehitellyt mainoksen, jossa huomioidaan se, että kuukautisten aikaan naiset joutuvat todellakin käsittelemään verta. Ihan oikeaa verta.

Bodyform-yrityksen mainoksessa useat naiset urheilevat ja ovat muutoinkin fyysisesti aktiivisia – jättäen täysin huomioitta sen seikan, että he vuotavat verta.

Ja se mainoslause? "Veren ei pitäisi pidätellä meitä. Elä pelottomasti."

Mainos on osa Bodyformin Red.fit-kampanjaa, jonka tarkoitus on opastaa ihmisiä kuukautisten vaikutuksesta elimistöön kuukautiskierron eri vaiheilla sekä antaa vinkkejä ravinnosta ja liikunnasta.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Naiset vuotavat verta urheillessaan jatkuvasti, mutta se ei pidättele heitä. Miksi kuukautisten pitäisi olla yhtään eri asia?" Bodyform kyselee.

Mainos onkin saanut paljon kannatusta somessa.

Lähde: Stylist

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme