Mainos
Mainos

Miehille näytettiin, millaista on tulla seksuaalisesti ahdistelluksi metrossa: "Tämä ei ole mitään verrattuna naisten kärsimyksiin"

Pahaa-aavistamattomat miehet yrittivät istua heille tarkoitettuun tuoliin – kunnes tajusivat, mitä se esittää.

Mexico City päätti näyttää miehille, millaista on matkustaa metrossa ja joutua ahdistelluksi. Kaupunki asensi metroon numero seitsemän "penistuolin", joka oli miehen torson muotoinen. Tuolin vieressä ilmoitettiin, että istuin on tarkoitettu vain miehille.

Pahaa-aavistamattomat miehet yrittivät istua tuoliin ja hätkähtelivät tajuttuaan, mitä se esittää.

Tuolin vierestä löytyi kyltti, jossa luki "on ärsyttävää matkustaa näin, mutta tämä ei ole mitään verrattuna seksuaaliseen väkivaltaan, jota naiset kärsivät päivittäisillä matkoillaan".

Valtion mukaan 65 prosenttia meksikolaisista naisista joutuu jossakin vaiheessa seksuaalisesti ahdistelluksi bussissa tai junassa. Kampanjavideolla kerrotaan, että yhdeksän kymmenestä naisesta on joutunut seksuaalisen väkivallan uhriksi.


Toisessa saman kampanjan kokeessa miesten takamuksia kuvattiin ja esiteltiin sitten laiturien näytöillä. Joitakin koe tuntui huvittavan, ainakin aluksi; suurin osa näytti ahdistuneilta, hämmentyneiltä ja osa yritti myös peittää takamustaan.


Lähde: Foxnews.com 

***

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme