Mainos
Mainos

Mieletön muutos! Äiti julkaisi käsittämättömän kuvaparin vain viikkoja synnytyksen jälkeen

Australialaisen mallin julkaisemat kuvat osoittavat, kuinka paljon kuudessa kuukaudessa voi tapahtua.

Kahden lapsen äiti Tammy Hembrown julkaisi Instagramissa kuvaparin, joka herätti välittömästi runsaasti keskustelua. Jakamassaan kuvaparissa hän poseeraa täysin samassa asussa – toisessa kuvassa hän on raskaana, toisessa kuvassa pieni lapsi sylissään. Raskausvatsa näyttää hävinneen kuin taikaiskusta. 

– Äitinä oleminen on paras asia, jonka olen koskaan kokenut. Unettomia öitä, kakkaräjähdyksiä, loputonta sylkeä, kiukuttelua, ensimmäisiä sanoja, kikatuksia, ehdotonta rakkautta, haleja, Hembrown kertoo jakamansa kuvan yhteydessä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Se on työtä 24/7, ja se on työtä, jota rakastan.

Terveellistä ruokaa läpi raskauden

Naisen 5,6 miljoonaa seuraajaa ovat ihmeissään tästä naisen hurjasta muodonmuutoksesta ja monet ihmettelevätkin, kuinka ihmeessä nainen on voinut palautua raskaudesta noin nopeasti. 

Syy tähän saattaa löytyä terveellisestä ruokavaliosta. Blogissaan nainen neuvoo, että energiantarve lisääntyy ainoastaan kolmellasadalla kilokalorilla raskauden viimeisellä kolmanneksella, ja tähän asti tulevien äitien tulisikin noudattaa täysin tavallista ruokavaliota.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Kun olemme raskaana, meillä on tapana antaa itsellemme tekosyitä syödä, mitä haluamme ja kuinka paljon haluamme. Tämä on kuitenkin asia, joka kannattaa jättää väliin sekä oman että lapsen terveyden vuoksi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Vaikka herkuttelu silloin tällöin onkin sallittua, Hembrow kehottaa äitejä noudattamaan terveellistä ruokavaliota suurimman osan ajasta.

Video: Odottavien äitien ei kannata lipsua tästä treenistä! 


Lähde: NyPost 

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme