Mainos
Mainos

Nainen jakoi kuvan rinnastaan: Tämä pieni jälki oli merkki syövästä

Englantilaisnaisen syöpä ilmaisi itseään niin hienovaraisesti, että tauti olisi helposti voinut jäädä huomaamatta

Rintasyöpä ei aina merkitse kyhmyä rinnassa. Englantilaisen Lisa Roylen syöpä ilmaisi itseään niin hienovaraisesti, että tauti olisi helposti voinut jäädä huomaamatta, kertoo Little Things -sivusto. Roylen rintaan ilmaantui vain pieni kuoppa.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Royle jakoi kuvan kuopasta sosiaaliseen mediaan kertoakseen rintasyövästään.

– En koskaan ajatellut, että julkaisisin rintakuvan Facebookissa, mutta ajattelin tehdä sen ennen kuin rinta leikataan irti ensi viikolla. Eli tässä se on… Kaikki, mitä löysin rinnastani. Hyvin hienovaraisia kuoppia rinnan alla, ne olisi helposti voinut jättää huomiotta, kun ryntäilemme ympäriinsä aamuisin valmistautuessamme päivään. Olkaa kilttejä, ottakaa aikaa rintojenne tarkastamiselle. Se voi pelastaa henkenne, nainen kirjoitti kuvan yhteyteen.

Itse kasvain löytyi vasta ultraäänikuvauksessa. Royle sai kemoterapiaa, ja voi vuosi rinnanpoiston jälkeen erittäin hyvin.


Rintasyöpä

Tavallisin oire: aristamaton kyhmy rinnassa

Muita oireita: kipu, pistely tai tuntemus rinnassa, rinnan ihon tai nännin sisäänvetäytymä, rinnan punoitus, kuumotus tai koon kasvu, rinnan ja erityisesti nännipihan ihottuma sekä kirkas tai verinen nännierite

Kainalon imusolmukkeessä oleva etäpesäke voi tuntua kyhmynä kainalossa.


Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme