Mainos
Mainos

Nainen piti sairaslomaa horjuvan mielenterveyden vuoksi – pomon vastaus tuo kyyneleet silmiin

Tämä ihana esimies on kerännyt runsaasti kiitosta netissä tekemättä itse asian eteen oikeastaan mitään!

Madalyn Parkerin esimies on kerännyt runsaasti kiitosta netissä. Toimitusjohtaja Ben Congleton ansaitsi kehut, koska lähetti Parkerille kannustavat sähköpostin tämän ollessa sairaslomalla. Parker yllättyi saamastaan tuesta, sillä hän oli sairaslomalla mielenterveydellisistä syistä.

Kaikki alkoi, kun Parker kertoi tiimilleen suoraan sähköpostiviestissä, että pitää lomapäivän voidakseen toimia täydellä teholla seuraavalla viikolla. Parker on aiemmin kertonut Twitterissä, miten ahdistus ja masennus estävät häntä olemasta tehokas töissä, mutta samalla huolet työstä estävät mielenterveydestä huolehtimisen täysipainoisesti.

Pian toimitusjohtaja vastasi Parkerin sähköpostiin kiittäen tätä viestistä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

– Halusin henkilökohtaisesti kiittää sinua tuon sähköpostin lähettämisestä. Aina, kun teet näin, käytän viestejä muistuttaakseni itseäni mielenterveyden hyväksi pidettyjen sairaslomapäivien tärkeydestä – en voi uskoa, etteivät ne ole perustoimintaa kaikissa organisaatioissa. Olet esimerkki meille kaikille, ja autat vähentämään (mielenterveysongelmiin liittyvää) stigmaa, jotta meistä jokainen voi tuoda töihin oman, kokonaisen itsensä, Congleton kirjoitti.

Congletonia suitsuttava tviitti keräsi nopeasti kymmeniä tuhansia tykkäyksiä; kommentoijat toivovat omalle työpaikalleen yhtä ihanaa pomoa, joka ymmärtäisi, että mielenterveyden hoitaminen on tärkeää.

 

***


Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme