Mainos
Mainos

Naisella epäiltiin syöpää – olikin tietämättään raskaana

Australialaiselle naiselle diagnosoitiin syöpä, vaikka todellisuudessa tämä oli vain raskaana.

Australialainen neljän lapsen äiti Tina Breen, 39, sai ikuulla ikäviä uutisia lääkäreiltään. Hänellä oli kuulemma syöpäkasvain. 

Kuukausia myöhemmin lääkärit oivalsivat, että mitään kasvainta ei ollut. Breen oli todellisuudessa raskaana.

Breen oli tuntenut olonsa väsyneeksi ja pahoinvoivaksi. Hänelle myös kertyi painoa jatkuvasti. Niinpä hän meni kolmelle eri lääkärille, joiden luona hänelle tehtiin lukuisia testejä, jotta selvyys oireisiin saataisiin. Eräs lääkäri totesi, että Breenillä oli joko suolitukos tai syöpäkasvain, mutta lopullista selvyyttä asiaan ei saatu.

Lopulta eräs lääkäreistä tutki hänen ultraäänikuviaan ja tajusi, että nainen olikin raskaana. Raskautta oli takana jo kuusi kuukautta ja kuvissa näkyi kaksi tervettä vauvaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Minulta kesti kauan hyväksyä raskaus. Tiesin, että jo viikkojen kuluttua minun täytyisi sovittaa elämääni kaksi vauvaa – autooni, työhöni, elämäntapaani, kaikkeen, Breen kertoi Daily Mailille.

Yksinhuoltajaäidillä oli neljä lasta ennestään, 21-, 19-, 16- ja 5-vuotiaat. He olivat innostuneempia uusista sisaruksista kuin äiti itse.

– Heidän innostuksensa auttoi minua.

Kaksoset Arabella ja Caleb syntyivät toukokuussa.

Lähde: Daily Mail

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme