Mainos
Mainos

Naisella erikoinen este työnteolle: Liian isot rinnat

Australialaisnainen kertoo hänen rintojensa aiheuttavan niin suurta haittaa, ettei työnteko onnistu.

Australialainen Nim Murphy, 27, kertoo kärsivänsä niin pahoista migreenikohtauksista ja jatkuvista niska- ja hartiaseudun kivuista, että ne estävät työnteon.

– Selkärankani ei käänny eteenpäin, kuten sen kuuluisi, vaan taaksepäin. Tämä ei johdu suoranaisesti painavista rinnoista, mutta pahentaa rintojen jo ennestään aiheuttamia kipuja, Murphy kertoo.

Naisen rintojen kuppikoko on HH.

– Kaksi ja puoli vuotta sitten jouduin jäämään töistä pois, sillä aloin oksentaa päästyäni kotiovestani ulos – kipu oli niin kaamea. En pystynyt enää sen jälkeen menemään töihin.

Murphy työskenteli aiemmin muusikoiden taustajoukoissa. Nainen elää tällä hetkellä valtion tuella ja odottaa pääsyä verorahoin kustannettavaan rintojen pienennysleikkaukseen.

Murphy kertoo, ettei haluaisi olla tekemättä mitään ja vain odottaa leikkaukseen pääsyä, muttei näe muutakaan vaihtoehtoa. Leikkaukseen pääsyä hän saattaa joutua kuitenkin odottamaan jopa vuosia.

Nainen on saanut australialaismedioissa esiinnyttyään osakseen negatiivista palautetta, joissa naisen ongelmaa vähätellään. Murphy kuitenkin selventää, etteivät isot rinnat ole ainoa syy hänen työkyvyttömyydelleen – niiden aiheuttamat kivut vain korostuvat selkärangan virheasennon myötä.

 

Lähteet: Rare, The New Daily

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme