Mainos
Mainos

Oletko 40-vuotias? Nämä vatsalihastreenit ovat sinulle – aloita jo tänään

Go fit, stay fit -sivusto listasi neuvot keskivartalon vahvistamiseen. Ohje on suunnattu 40-vuotiaille, mutta liikkeet sopivat myös muille!

Punnerrukset

Aloita polvipunnerruksista, niin, että kämmenet ovat lattialla olkapäiden kanssa suorassa linjassa. Kun jaksat, suorista jalat "lankutusasentoon" ja punnerra suorin jaloin. 

Jos et jaksa punnertaa lattialla, punnerra seinää vasten.

Askellus kahvakuulan kanssa

Tartu kahvakuulaan ja pitele sitä rintakehääsi vasten. Astu steppilaudalle oikealla jalalla, tuo vasemman jalan polvi ilmaan eteesi ja astu sitten vasemmalla jalalla takaisin lattialle. Vaihda jalkaa ja toista.

Simpukka

Makaa oikealla kyljelläsi, nojaa päätä käteesi. Koukista jalat. Nosta oikean jalan polvi ilman, niin, että jalkaterät pysyvät yhdessä. Pidä asento hetken, ja laske jalka sitten alas. Toista kymmenisen kertaa. Vaihda lopuksi puolta. 

Vatsarutistukset

Kokeile vanhaa klassikkoa! Katso ohje videolta:


Käden ja jalan ojennus

Mene polvillesi matolle. Ojenna oikea käsi ja vasen jalka suoriksi. Kosketa sitten oikean käden kyynärpäällä vasenta polvea. Toista kymmenisen kertaa. Vaihda lopuksi puolta.

Korkkiruuvi

Nosta jalkasi ilmaan ja käännä jalkaterät niin, että ne osoittavat kohti kattoa. Kosketa kantapäillä toisiinsa. Piirrä sitten jalkaterilläsi pientä ympyrää ilmaan.

Burpeet

Seiso ryhdikkäästi. Kyykisty, aseta molemmat kämmenet maahan ja hyppää taaksepäin punnerrusasentoon. Punnerra kerran. Tuo jalat takaisin eteen ja hyppää ylös, niin, että suoristat samalla kätesi. Toista.

_369130058


***


Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme