Mainos
Mainos

Olly on lapsi, joka kuoli kahdesti: "Hän oli vain 10 päivän ikäinen ja pelkäsin niin paljon"

Olly Raffinilla oli syntyessään tyrä, jonka vuoksi hänen palleansa ei toiminut oikein. Pian toista syntymäpäiväänsä viettävä australialaispoika piti elvyttää vakavien kompikaatioiden vuoksi henkiin kahdesti.

Olly Raffin ei saanut helppoa alkua elämälleen. Raffinilla oli syntyessään tyrä, jonka vuoksi hänen palleansa ei toiminut oikein. Raffinilla oli vain oikea keuhkopussi, ja sydän oli liikahtanut väärälle puolelle kehoa. Maksa, perna ja vatsalaukku sijaitsivat vasemman rinnan kohdalla, ja niiden viemän tilan vuoksi oikean keuhkon muodostuminen häiriintyi. 

Pian toista syntymäpäiväänsä viettävä australialaispoika piti elvyttää vakavien kompikaatioiden vuoksi henkiin kahdesti, kertoo Daily Mail.

Olly syntyi raskausviikolla 38, ja perhe tiesi jo hänen vakavasta tilastaan. Synnyttyään poika piti leikata. Äiti Sherree ehti jo saada puhelun, jota jokainen vanhempi pelkää.

– Minulle soitettiin ja sanottiin, että olimme menettäneet Ollyn. Hänen toimivaan  keuhkoonsa tuli reikä, eikä veressä kiertänyt happea, äiti muistelee.

Kymmenen minuuttia myöhemmin poika kuitenkin palasi elävien kirjoihin – jo toisen kerran elämänsä aikana.

– Hän oli vain kymmenen päivän ikäinen ja pelkäsin niin paljon. Olin turta, täysin shokissa, äiti muistelee.

Olly sai kotiutua seitsemän viikon ikäisenä. Aluksi poika oli herkkä infektioille, mutta nykyisin hän nauttii ulkoilusta ja leikeistä leluruohonleikkurillaan. Hänen sydämensä on siirtynyt oikealle paikalleen, ja alikehittynyt keuhko jatkaa kasvuaan ja parantumistaan. Muutaman vuoden kuluttua keuhkon pitäisi olla täysin normaali.


Lähde: Caters News, Daily Mail

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme