Mainos
Mainos

Opettajan kehittämä pakkaus helpottaa tyttöjen elämää: "Oppilaat tietävät, että voivat tulla kysymään sitä"

Kristin Heavner julkaisi kuvan nerokkaasta keksinnöstään sosiaalisessa mediassa.

Ovatko kuukautisesi koskaan alkaneet kesken päivän, niin, ettei mukana satu olemaan yhtäkään terveyssidettä? Opettaja Kristin Heavner keksi ratkaisun tilanteeseen: hän rakentaa oppilailleen ”kuukautissettejä”.

Heavner julkaisi kuvan kuukautissetistä Facebookissa. Hän käyttää niiden tekemiseen vanhoja meikkipussejaan.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Setit on tarkoitettu oppilaille, joiden kuukautiset alkavat yllättäen.

– Koulussa tätä tapahtuu paljon. Laitan pussiin pari terveyssidettä ja pari tamponia ja pikkuhousunsuojaa, ja lisään mukaan muutaman yksittäispakatun kosteuspyyhkeen. Oppilaat tietävät, että voivat tulla kysymään sitä, ja he saavat nätin pussin, jonka sisällä on heidän tarvitsemiaan tuotteita. Se on hienovaraista ja hauskempaa kuin se, että hänelle ojennettaisiin iso terveysside, Heavner kuvaa.

Siteitä saisi myös koulun kansliasta, mutta Heavner haluaa tehdä kuukautisten alkamisen mahdollisimman helpoksi ja säästää tytöt turhalta jonottamiselta ja odottelulta. Hän kertoo, että settiä myös käytetän usein.

Moni kommentoija on ihastunut Heavnerin ideaan ja sitä esiteltiin muun muassa Scary mommy -sivustolla.

Heavner kertoi sivustolle opettaneensa vuodesta 2004, mutta keksittyään settien teon vasta vuonna 2016.

– Olisi upeaa, jos kuukautisensa jo saaneiden teinien vanhemmat tekisivät näitä omille lapsilleen, ja ehkä tarjoaisivat tällaista opettajillekin, Heavner kannustaa.

***

Katsomo-video ei ole saatavilla


Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme