Mainos
Mainos

Palomies kuuli elvyttämänsä potilaan menehtyneen – viisi kuukautta myöhemmin "kuollut mies" lähetti kiitosviestin

Huhut Allanin kuolemasta olivat vahvasti liioiteltuja.

Chris Kendall sai tekstiviestin oudosta lähteestä – nimittäin mieheltä, jonka piti olla kuollut.

Palomiehenä työskentelevä Kendall oli jo kuukausia aiemmin elvyttänyt sydänkohtauksen saanutta miestä. Myöhemmin poliisi kertoi Kendallille, että mies oli valitettavasti menehtynyt, kertoo Daily Record.

Kiitosviestissä luki: "Edinburghin sairasosaston lääkäreiden ja kirurgien kertoman mukaan pelastit henkeni. Vaimoni, perheeni ja minä tulemme olemaan ikuisesti kiitollisia".

Viisi kuukautta myöhemmin Kendall sai yllättyä. Sydänkohtauksen aiheuttamalta kuolemalta sittenkin pelastunut Allan Hainey otti häneen yhteyttä ja kiitti henkensä pelastamisesta. Huhut Haineyn kuolemasta olivat johtuneet sekaannuksesta.

– En voinut lakata hymyilemästä saatuani hänen viestinsä. Hypin ylös alas. En olisi voinut olla onnellisempi siitä, että hän on elossa, Kendall sanoo.

Hainey vietti sairaalassa 52 päivää. Hän sai Kendallin numeron käsiinsä vasta myöhemmin. Säikähdyksellä selvinnyt Hanley järjestää nyt työpaikalleen ensiapukoulutusta.

– Jos Chrisiä ei olisi ollut, en olisi selvinnyt, hän kommentoi.

***

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme