Mainos
Mainos

Peitä sekä rinnat että alapää sormellasi – järjetön selfie-haaste valtasi somen

Väisty, rinnanalushaaste! Nyt sekä naiset että miehet yrittävät peittää itsensä yhden sormen avulle.

Tammikuussa 2016 se alkoi: Underboob Challenge, suom. rinnanalushaaste. Hashtageilla #underboobpenchallenge tai #underboobpenchallenge jaettavissa kuvissa naiset yrittävät saada kynän tai muun esineen pysymään rintansa alla. Esineiden pitäminen rintojen alla on osanottajien mukaan uusi standardi jumalattarelle, ja vain ”oikeat naiset" pystyvät kyseiseen temppuun. Nyt tämä vallannut haaste on palannut, väittää 9Gag-sivusto.

Eikä tässä vielä kaikki: samalla alaa valtaa entistä rivompi somehaaste nimeltä #OneFingerSelfieChallenge, suom. yhden sormen selfie -haaste. Kuvassa on ideana ottaa selfie peilin kautta ja peittää yhtä sormea käyttäen sekä rinnat että alapää. 

Villityksen aloitti japanilainen animetaiteilija, jonka otoksessa haaste esiintyy, kertoo dailydot.com.

Nyt sekä naiset että miehet yrittävät samaa, vaikka puolialastonkuvien jakaminen nettiin ei tunnetusti ole aina hyvä idea. Haaste onkin jo saanut kritiikkiä järjettömyydestään.

Tässä yksi näkemys haasteesta:

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Haasteen ongelma on vanha tuttu lokerointi: kehon täytyy täyttää tietyt mittasuhteet, jotta se on muiden silmissä ”hyväksyttävä”. Se, voiko sekä rintansa että alapäänsä peittää sormella, ei kuitenkaan kerro mitään mistään, Teen Vogue -lehti muistuttaa.

***


Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme