Mainos
Mainos

Pikkupoika on täysin luomien peitossa – äiti kukisti kiusaajat luovalla tavalla

Israelilaisella Erez Gaonilla on luomia. kaikkialla kehossaan. Pojan inspiroimana on syntynyt jopa kansanliike kiusaajia vastaan! 

Israelilaisella Erez Gaonilla on runsaasti luomia. Nyt 8-vuotias poika syntyi geneettisen sairauden kanssa, ja hänen kehonsa tuottaa liikaa melamiinia.

Erezillä on luomia kaikkialla kehossaan, ja jopa sisäisesti selkärangassaan ja aivoissaan. Tämän vuoksi Erez kärsii epileptisistä kohtauksesta.

Tämä ei ole estänyt kiusaajia halventamasta häntä.

Kiusaajat ovat ottaneet kohteekseen Erezin erikoisen ulkonäön. Pojan äiti Ruthi ei kuitenkaan suostunut sietämään tilannetta, ja päätti tehdä asialle jotakin. Hän maalasi kasvoihinsa samanlaiset luomet kuin lapsellaan.

Ruthi julkaisi kuvia itsestään ja pojastaan sosiaalisessa mediassa sen jälkeen, kun hänen poikaansa oli pilkattu.

– On vaikeaa, kun ihmiset ovat ilkeitä. Miten joku voi nauraa sinulle, rakas poikani, äiti kirjoitti Israel21c.orgin mukaan.

Ruthi kutsui poikaansa taianomaiseksi ja kuvailee, miten Erez suuttumisen sijaan vain hymyili kommentoijalle ja jatkoi matkaansa.

"Olemassa on urheita lapsia ja aikuisia"

Kuvan inspiroimana syntyi Friends of Erez -liike: sen osanottajat piirtävät itselleen samanlaisia luomia kuin Erezillä! Kampanjaan ovat osallistuneet paikalliset ravintolat ja myös paikallinen lastenviihdetähti.

– Olemassa on urheita lapsia ja aikuisia, joita haastetaan kaikkialla maailmassa, äiti Ruthi kirjoitti.

Vain prosentti maailman lapsista syntyy saman sairauden kanssa kuin Erez. Hänen tilansa luultavasti pahenee aikuisiällä.


Lähde: Caters News, Israel21c.org

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme