Mainos
Mainos

Pyörätuolissa istuvalta mieheltä ja kihlatulta hulvattoman suloinen raskausilmoitus

Pariskunta ilmoitti raskaudestaan itseironisella tavalla.

Todd Krieg ja Amanda Diesen kihlautuivat ja ilmoittivat raskaudestaan samana päivänä. Ilouutiset eivät kuitenkaan olleet itsestäänselvyys, sillä mikään ei ole tullut ilmaiseksi tälle parille. He ovat todellakin selättäneet muutamat vastoinkäymiset matkansa aikana.

Pariskunta tapasi aikoinaan kuntoutuskeskuksessa, jossa Diesen oli töissä. Krieg puolestaan oli joutunut dirt-pyörällään onnettomuuteen, ja halvaantunut rintakehästä alaspäin.

Esteistä huolimatta pari rakastui toisiinsa. Diesen muutti toiselle puolelle maata ollakseen Kriegin kanssa.

"Se toimii edelleen!" 

Pari koki paljon vastoinkäymisiä, mutta suloinen Reddit-sivustolla julkaisu kuva paljastaa, että nyt he kaikesta huolimatta odottavat vauvaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Se toimii edelleen!" kuuluu tiiliseinälle kirjoitettu hulvaton viesti. Diesen pitelee kädessään ultraäänikuvaa, pyörätuolissa istuva Krieg näyttää kieltään ja peukkuaan.

Raskaus ei ollut itsestäänselvyys.

– Lääkärit sanoivat, että olisi liki mahdotonta hedelmöittyä luonnollisesti Toddin vammojen vuoksi, mutta tässä me olemme, 14 viikkoa raskaana, Diesen totesi nettisivustolla, jossa pariskuntaa voi äänestää unelmahäiden voittajaksi.

Onnellinen pariskunta sai kuulla odottavansa poikaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähde: Popsugar

***

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme