Mainos
Mainos

Rankka video voi kauhistuttaa: Äiti käsittelee vauvaansa kovakouraisesti – mutta hyvästä syystä

Äidin jakamaa videota voi tehdä pahaa katsella, jos ei ymmärrä, mitä siinä tapahtuu.

Koskettavan videon vauvastaan jakanut äiti haluaa tehdä tunnetuksi lapsensa saamaa diagnoosia, kystistä fibroosia, joka on enimmäkseen keuhkoihin vaikuttava monielinsairaus.

Englannin Birminghamissa asuva Sam Carrier julkaisi videon Facebookissa, tilillä, jonka on perustanut Daisy-vauvan taivalta dokumentoidakseen, ja sairautta tunnetummaksi tehdäkseen.

Videolla äiti "lyö" vauvaansa. Valitettavasti kaikki eivät ymmärtäneet videon nähtyään, että äidin toiminta siinä on välttämätön toimenpide. Äiti on videon julkaisun jälkeen saanut jopta tappouhkauksen, ja häntä on kutsuttu lapsenhakkaajaksi.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Kuinka voit tehdä noin vauvallesi? kyseli eräs.
– Voi luoja, lopeta, kehottaa toinen.
– Mitä sinä teet???? kauhistelee kolmas.

Tietämättömyys on kuitenkin juuri se syy, miksi Carrier videon julkaisi. Hän on saanut myös tukea. Moni ymmärsi syyn, miksi äiti koki tarvetta tietoisuuden levittämiselle. 

Äiti ei tee vauvalleen videolla mitään pahaa. Kyseessä on ACBT eli aktiivinen syklittäinen hengitystekniikka, jonka avulla äiti saa Daisy-vauvan olon tuntumaan paremmalta. Taputtelu ei satuta vauvaa, joka videollakin tuntuu vain nukkuvan toimenpiteen läpi.

– Yleensä hän vain nukahtaa, äiti toteaakin videon saatetekstissä. 

Lähteet; BBC Midlands, Mirror

***

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme