Mainos
Mainos

Rinnat kiinteiksi – yksi teholiike riittää vahvistamaan koko yläkroppaa

Vahvat käsivarret ja tiukat rintalihakset. Tämä yhtälö on mahdollista saavuttaa ainoastaan yhden liikkeen avulla.

Ikä, painovoima ja raskaus ovat luonnollisia asioita, jotka vaikuttavat väistämättä myös rintoihimme. Hyvä uutinen on, että rintojen ryhtiä on mahdollista parantaa liikunnan avulla.

Rintojen ryhdin parantaminen ei suinkaan vaadi monimutkaisia jumppaohjelmia, sillä hyöty on mahdollista saavuttaa ainoastaan yhden liikkeen avulla.

Ylimääräisiä välineitä ei tarvita 

Tämä teholiike on nimeltään timanttipunnerrus, joka on variaatio tavallisesta punnerruksesta. Tämä ei ehkä ole maailman helpoin liike, mutta sitäkin tehokkaampi. Rintalihasten lisäksi tulet samalla vahvistaneeksi myös käsivarsiasi.

Tämän liikkeen hyvä puoli on myös se, että treeniä varten et tarvitse erityisiä välineitä, vaan voit harjoittaa sitä vaikkapa olohuoneesi lattialla.


Tee näin: 

1. Asetu tavalliseen punnerrusasentoon joko suorin vartaloin tai polvet lattiassa. Jos pidät polvesi lattiassa, liike on kevyempi. Tarkista, että vartalosi on suorassa eikä selkäsi pääse notkolle.

2. Aseta kätesi lattialle rintasi alle niin lähekkäin, että käsiesi etusormet ja peukalot koskettavat toisiaan.

3. Laske rintaasi hitaasti lattiaa kohti taivuttamalla kyynärpäitäsi ulospäin. Muista pitää selkä suorana ja keskivartalosi tiukkana.

4. Kun olet noin viiden senttimetrin päässä lattiasta, nosta itsesi alkuasentoon. Toista vähintään kymmenen kertaa. 

Tee muutamia kymmenen toiston sarjoja noin kolme kertaa viikossa. Säännöllisellä harjoittelulla huomaat tuloksia jo muutamassa viikossa.

Onko sinulla perinteinen punnerrusasento hallussa? 


Lähde: Popsugar 

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme