Mainos
Mainos

Ruotsalaisnaisen rohkea bikinipostaus inspiroi naisia ympäri maailman

Ruotsalaisbloggaajan bikinikuvalla on tärkeä sanoma.

Journalisti ja bloggaaja Linda-Marie Nilssonin Facebook-postaus bikinivartalosta saatetekstin kera nostaa tärkeän aiheen tapetille. Oletko joskus jättänyt menemättä rannalle tai vaikkapa uimahalliin peläten, mitä muut ajattelevat?

Pluskokoinen Linda-Marie kirjoittaa, mistä hän on erityisen huolissaan, kun hän on itse rannalla.

Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen täältä.

"Tässä se tulee: se ei ole minun kroppani, se ei ole kauniit kovettumani, söpöt selluliittini, mahtavat rintani, jotka uhkaavat pompahtaa ulos bikineistä jos liikehdin liikaa. Se ei ole komea takamukseni, joka saattaa olla hieman liian iso noille pienille aurinkotuoleille, se ei ole minun ainutlaatuiset raskausarpeni, joita ei ole kellään muulla. Olen huolissani kaikista muista ihmisistä. Olen huolissani niistä, jotka näyttävät aivan minulta, mutta häpeävät sitä. Piilottelevat pyyhkeen alla tai eivät koskaan ota t-paitaa pois. Katsovat muita ahdistuneesti peläten, että he katsovat takaisin.


Kun monet kirjoittavat minulle, että he jättävät rannalle menon väliin, koska he eivät halua kenenkään näkevän heitä, se särkee sydämeni. Sinun ei tulisi koskaan jättää tilaisuutta hauskuutteluun väliin vain, koska häpeät vartaloasi.

Jotain, mitä haluan näyttää on se, etten välitä niistä kahdesta sekunnista, mitä muut ajattelevat vartalostani. Se on minun vartaloni ja rakastan sitä. Se voi olla mitä tahansa, mitä hoikkasempi vartalokin voi olla, se tuntuu hyvältä ja se on h*lvetin kaunis. Aivan kuten kaikkien muidenkin (vartalot). Ja tästä syystä olen myös erittäin surullinen, kun ette ymmärrä, kuinka hyviä olette. Mutta toivon, että ymmärrät nyt hieman paremmin."

Linda-Marien tarina on huomioitu myös muissa ulkomaisissa medioissa.

Katso myös bikinimuotia vuodelta 2009:

Lähde: Facebook, .todby.com

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme