Mainos
Mainos

Video, joka jokaisen pitäisi katsoa: Saattohoitajalta pysäyttävä viesti

Saattohoitajan liikuttava video saa silmäkulmat kostumaan.

Yhdysvaltojen Ohiossa asuva Rebecca Turley on saattohoitaja. Erään kerran nainen oli normaalisti töissä auttaen erästä potilastaan tämän elämän viimeisillä hetkillä, kun hän oivalsi erään tärkeän asian: elämä on lyhyt.

Turley lähti töistä sinä päivänä ajamaan kotiin, mutta hänen oli pysähdyttävä tienvarteen jakaakseen ajatuksensa muillekin.

– Saan todistaa joitain elämän kauneimpia hetkiä, jotka tapahtuvat kuoleman tienoilla, Turley pohjustaa ajatuksiaan julkaisemallaan videolla.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Nainen kertoo, että juostessaan 13 tunnin ajan ympäriinsä ja pidettyään huolta potilaistaan ja heidän perheistään, hän yhtäkkiä ymmärsi jotain tärkeää.

– Yhtäkkiä tunsin itseni pakotetuksi pysähtymään ja kertomaan tämän viestin, vaikka se auttaisi vain yhtä ihmistä.... Elämä on niin lyhyt.

Turley kuvailee videolla aamuaan kuolemaa tekevän potilaan ja tämän perheen seurassa. Hän kertoo, että vaikka hän työssään on jo tottunut näkemään kuolemaa, jostain syystä tämä mies sai hänet todella pohtimaan.

– On vaikeaa ajatella sitä miestä makaamassa siinä ottaen viimeisiä henkäyksiään ja miettimässä, onko jotain, mitä hän toivoisi tehneensä eri tavoin.

Siispä nainen kehottaa muita nauttimaan jokaisesta päivästä; lopettamaan riitelyn läheisten kanssa ja lähtemään työpaikasta, jossa ei viihdy.

– Elämä on niin, niin lyhyt. Sinun pitäisi elää elämäsi täysillä. Pitää huolta hyvistä suhteista. Älä stressaa pikkuasioista.

Heinäkuussa julkaistua videota on katsottu Facebookissa jo liki 300 000 kertaa.

– Toivon, että se auttoi joitain ihmisiä muistamaan, mikä todella on tärkeää. Minulla ei ollut hajuakaan videota tehdessäni, että niin moni ihminen katsoisi sen. Mutta olen iloinen, kun sain levitettyä vähän iloa! Turley kirjoittaa.

Lähde: Inspire More

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot