Mainos
Mainos

Sai pienen haavan käteensä puutarhatöissä – kahden lapsen äiti menehtyi päiviä myöhemmin

Kahden lapsen äiti menehtyi viime vuonna verenmyrkytykseen loukattuaan kätensä puutarhatöissä.

Lucinda Smith, 43, alkoi tuntea kipua olkapäässään muutama päivä sen jälkeen, kun oli saanut pienen naarmun käteensä puutarhatöitä tehdessään.

Smith meni käymään lääkärillä, mutta sai mukaansa vain kipulääkityksen ja lähetteen fysioterapeutille sekä pyynnön tulla uudelleen muutaman viikon kuluttua.

Jo päiviä myöhemmin Smith meni paikalliseen päivystykseen, sillä oireet olivat pahentuneet. Yksinkertaisen verikokeen avulla selvisi, että hänellä oli itse asiassa sepsis eli verenmyrkytys. Antiobiootit aloitettiin välittömästi, mutta valitettavasti hän kuoli kaksi päivää myöhemmin.

Smithiä jäivät kaipaamaan lapset Megan, 9, ja George, 6, sekä sulhanen Darren O'Neill. Pariskunta oli juuri ostanut yhteisen kodin.

Smithin sisko Caroline syyttää nyt Daily Mailin haastattelussa tapahtuneesta hoitovirhettä.

– Jos Lucylle olisi heti tehty verikoe ja hän olisi saanut heti tarvitsemaansa hoitoa, olen vakuuttunut, että lopputulos olisi ollut positiivinen. Meganilla ja Georgella olisi edelleen heidän ihana, kaunis äitinsä.

Smithin 76-vuotias äiti Shirley kertoo puolestaan, ettei hänen tyttäreltään mitattu alunperin edes verenpainetta, vaikka se pitäisi tehdä automaattisesti.

Video: Vaarattomammissa haavereissa laastari voi riittää – osaatko käyttää oikein?

Lähde: Daily Mail

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme