Mainos
Mainos

Samassa sairaalassa syntyi vuorokauden sisään sekä Romeo- että Julia-vauva – vanhemmat eivät tunteneet toisiaan

Lapsille povataan jo nyt onnellista tulevaisuutta!

Love What Matters -sivusto julkaisi kauniin tarinan, jonka taustalla ovat Cassie Clayshulte Photography -valokuvausyrityksen ottamat kuvat. Amerikkalaissairaalassa vanhemmat Morgan ja Edwin Hernandez saivat pienen poikavauvan kahdelta iltapäivällä. Lapsen nimeksi tuli Romeo.

18 tuntia ja kahdeksan minuuttia myöhemmin samassa sairaalassa syntyi tyttövauva. Viereisessä huoneessa lapsensa saaneet vanhemmat Christiana ja Allan Shifflett nimesivät tyttönsä Julietiksi (suom. Juliaksi)!

Jos kuvat eivät näy, katso ne täällä.

Kuvaaja ikuisti "Romeon ja Julian" vierekkäin sairaalan sängyissä.

– Kummatkin vanhemmat olivat valinneet nämä nimet jo raskauden aikaisessa vaiheessa, eivätkä parit tunteneet toisiaan ennen kuin tavattuaan tänään, kuvaaja kertoo.

Kumpikin vauva syntyi tuuheahiuksisena.

– He ovat jo mitä söpöin pari, kuvien lähettäjä hehkuttaa.

Jos video ei näy, katso se täällä.

Kuvat päätyivät jopa WJCLNews-uutislähetykseen. Lapsille povataan jo nyt onnellista tulevaisuutta, ja kuvaajalta on jo kysytty, kuvaisiko hän myös "Romeon ja Julian" häät, mikäli nämä kohtaavat toisensa jälleen aikuisina!


***


Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme