Mainos
Mainos

"Sanoin, että siellä olisi verta ja huutamista" – äiti otti nelivuotiaan tyttärensä mukaan synnytykseen

Nelivuotias Jessica oli läsnä veljensä synnytyksessä. Nyt kymmenvuotias tyttö on kertonut haluavansa kätilöksi.

Vivien Pettittin tuolloin nelivuotias Jessica-tytär oli läsnä veljensä synnytyksessä. Pettittin kasvatusmetodit ovat aiheuttaneet kiistelyä, kertoo Daily Mail.

Pettitt kysyi nelivuotiaalta Jessicalta sekä tämän isoveljeltä, haluaisivatko nämä olla mukana synnytyksessä. Jessica halusi. Pettitt näytti tytölle videoita synnytyksestä ja valmisteli tätä kokemukseen puhumalla siitä rehellisesti.

– En valehdellut, sanoin, että siellä olisi verta ja huutamista, jotta se ei tulisi sokkina, Pettitt kuvaa.

Pettitt synnytti kotona. Perheen tukijoukot olisivat vieneet Jessican pois, jos jokin olisi mennyt vikaan. Synnytys oli kuitenkin nopea, ja Pettittin mukaan Jessica nautti kokemuksesta.

– Hän oli ensimmäinen ihminen, joka piteli vauvaa, ja nyt heidän välisensä side on uskomaton, Pettitt kuvasi This Morning -tv-ohjelmassa.

Kokemus ei jättänyt negatiivisia jälkiä nyt 10-vuotiaaseen Jessicaan. Tyttö on kertonut haluavansa kätilöksi.

– Ei se (synnytys) aina ole yhtä veristä kuin ihmiset väittävät, he ovat nähneet enemmän verta katsoessaan lampaan synnyttävän läheisellä maatilalla, Pettitt kuvaa.

Useat ohjelmaa seuranneet Twitter-käyttäjät ovat olleet sitä mieltä, että riski on liian suuri: miksi ottaa lapsi mukaan synnytykseen, jos jokin menee vikaan? Synnytystä pidettiin myös liian meluisana, sotkuisena ja pelottavana kokemuksena lapselle.

***


Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot