Mainos
Mainos

Selvitys: Kotiin jäävät naiset muita onnellisempia

Kotiäidit ovat töihin meneviä äitejä onnellisempia, uusi brittiselvitys osoittaa.

Kotiin lapsia hoitamaan jäävät äidit tuntevat elämänsä mielekkäämmäksi kuin naiset, jotka yhdistävät työn ja perhe-elämän. Kotiäidit eivät kärsi tylsyydestä, turhautumisesta ja hyödyttömyyden tunteista, brittivanhemmuutta käsittelevä selvitys paljastaa. Kotiäidit antoivat elämälleen pisteitä 8, kun työssäkäyvien äitien keskiarvo jäi 7,8 pisteeseen. Maksimipistemäärä oli kymmenen.

Raportin mukaan myös avioliitto nostaa onnellisuustasoa merkittävästi. Selvityksen mukaan naimisissa olevat ihmiset ja avoliitossa elävät ovat paljon sinkkuja onnellisempia. Naimisissa olevat naiset ovat myös tyytyväisempiä elämäänsä ja vähemmän ahdistuneita kuin avoliitossa elävät.

Kyselyyn osallistui 165 000 ihmistä, joilta kysyttiin kuinka tyytyväisiä he ovat elämäänsä, miten mielekkääksi he kokevat elämänsä ja kuinka onnelliseksi ja ahdistuneeksi he itsensä tuntevat.

Lue myös:

AVA, Maarit Rasi

Lähde: Daily Mail

Kuva: Shutterstock

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot